PORTO D'ORO BUNSCHOTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1025 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Porto d'Oro Bunschoten. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 19:46 Traagste bezorging ooit, de optie staat niet eens in de keuze, meer dan 2 uur wachten op je pizza is echt niet oke
19 nov 2022 om 9:50 Bestelling laat op de avond gedaan niet eens afgeleverd. Na meer dan een uur wachten maar eens gebeld. Kreeg te horen dat alles al uit was ivm met sluitingstijd en of ik niet wat anders wilde dan spare ribs. Na weigering om geld terug gevraagd.
17 nov 2022 om 6:15 Eten was koud 2,5 uur gewacht! Zat geen smaak aan het eten erg onvriendelijk
16 nov 2022 om 16:23 Heerlijke pizza!
12 nov 2022 om 10:59 Weer heerlijk gegeten!
5 nov 2022 om 19:47 Eten was echt niet lekker
23 sep 2022 om 20:39 Tot 2x toe een verkeerde pizza bezorgt gekregen. Die 2e verkeerde pizza vind ik tot daaraan toe, maar die pizza was koud en er zat gele, zure rucola op: dat wat je thuis al 3 dagen in de groene kliko gegooid zou hebben. Ik bestel hier nooit meer.
18 sep 2022 om 12:28 Weer heerlijk gegeten! Lekkere marinade bij spareribs behorende bij de mixed grill. In het weekend ook tot laat geopend. Top.
16 sep 2022 om 22:40 Lekker pizza's en mooi optijd bezorgd! Kortom aanrader voor volgende keer..
7 sep 2022 om 20:18 De beste pizza van het dorp
4 sep 2022 om 11:41 Weer heerlijk gegeten! Pizza pepperoni en mixed grill
4 sep 2022 om 1:07 Mniam